Wil je hulp bij het vinden van tijdelijk werk voor je medewerkers of wil je zelf tijdelijk ergens anders aan de slag?

PDZ Uitzendbureau werkt samen met opdrachtgevers uit verschillende sectoren, zoals de industrie, logistiek en zorg. Vacatures die PDZ invult zijn van ongeschoold tot startend HBO niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld concreet aan orderpicker in een distritbutiecentrum, productiewerk in de voedingsmiddelenindustrie of ondersteunende werkzaamheden in de zorg. Voor veel van deze opdrachtgevers beheert PDZ de planning waardoor ze kunnen plannen op basis van beschikbaarheid en wensen van de kandidaat.

PDZ bestaat uit vestigingen waarvan er 11 in Noord-Holland zijn gevestigd. Ze nodigen horecaondernemers en werknemers die interesse hebben van harte uit contact te leggen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan, mits de mogelijkheden dit toelaten, fysiek, maar natuurlijk ook altijd online. Op basis hiervan zoekt PDZ graag naar verbinding met hun netwerk aan opdrachtgevers.

Contactpersoon: Rob Buwalda – 0615679555 – rob.buwalda@pdz.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens