Coronamaatregelen gooien wederom behoorlijk roet in het eten om door kunnen te pakken met een succesvolle bedrijfsvoering. Juist nu is het kunnen sturen op kostenbesparing en duurzame bedrijfsvoering verstandig.

De provincie biedt daarom 25 circulaire scans (gratis) aan voor ondernemers die hier werk van willen maken. De scan geeft inzicht in het besparen op kosten om straks de gast weer te verwennen met regionale producten op zijn bord. Meer circulaire prikkels in je horecabedrijf brengen is een recept voor succes. Aanmelden voor de scan kan tot 1 december 2021. De scans worden afgenomen door professionals van Dutch Cuisine die daarbij succesvol zijn in het optimaliseren van bedrijfsresultaten gekoppeld aan duurzame maatregelen door een vooral praktische insteek te hanteren.

Inspiratiesessie

De inspiratiesessie op 22 november verplaatsen we vanwege corona naar 28 februari 2022. Dan delen we de resultaten uit de scans. Om kennis en ervaring te delen. En om te horen welke knelpunten er liggen en hoe deze weggenomen kunnen worden. We nodigen je graag uit voor de sessie op 28 februari van 10.00-12.30 uur (inclusief lunch), locatie D’oude Waegh in Hoorn. Aanmelden kan door een mail te sturen aan victor@dutch-cuisine.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens