E-Commerce, als ondernemer kun je er anno 2021 niet omheen. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je het maximale uit je online platform haalt? Je leert het tijdens de Ondernemerstafel E-commerce!

Kom er achter op welke manier E-commerce het beste binnen jouw bedrijf past!

Ondernemerstafel E-commerce

Ik Ben Drents Ondernemer biedt een laagdrempelig masterclass traject voor MKB bedrijven die alles uit hun online netwerk willen halen! Mogelijk gemaakt door Ik Ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Topcentrum E-commerce, Webba en GerichtR.

Het gratis traject bestaat uit 3 bijeenkomsten op 31 augustus, 7 september en 14 september 2021 van 16.00 tot 17.30 uur.

Waarom?

De trend richting digitalisering en online bedrijfsvoering heeft nog eens een extra impuls gekregen door de coronacrisis. Websites en webshops zijn het afgelopen jaar als paddenstoelen uit de grond geschoten. Maar hoe zorg je er als ondernemer voor dat je het maximale uit je online platform haalt?

Samen met andere ambitieuze ondernemers ga je aan de slag met jouw E-commerce strategie. Middels het Digital Readiness assessment leg je jouw businessmodel onder de loep, om te zien welke mate van digitalisering het beste bij je past. Vervolgens gaan we tijdens de twee opvolgende sessies focussen op je online uitstraling, de te kiezen verkoopkanalen en het bereiken van klanten. Het doel is om een traject in te richten waar je als ondernemer écht iets aan hebt: krijg inzicht in waar je staat, waar je naar toe wilt én handvatten om de opgedane kennis te implementeren. Daarbij leer je ook van elkaar: we werken namelijk in kleine groepen ondernemers met vergelijkbare vraagstukken, in een vertrouwelijke setting.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hier de volledige uitnodiging. Vragen of direct aanmelden voor het programma? Neem contact op met Roos de Bruijn via 06 82 99 07 72 / roos@ikbendrentsondernemer.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens