Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht dat Jan Krems, actief lid van de Horecoren*, op 2 januari 2022 is overleden. Jan Krems droeg KHN een zeer warm hart toe. Ook jaren nadat hij zijn laatste bestuursfuncties voor KHN had neergelegd, bleef hij de Ledenraadsvergaderingen bezoeken en leefde hij mee met KHN. Tot zijn gezondheid het niet meer toeliet.

De geschiedenis van Jan Krems bij KHN gaat 50 jaar terug tot Horecaf, één van de rechtsvoorgangers van KHN. In 1972 werd Jan eerst secretaris en later voorzitter van Horecaf/Gooi en Sticht. Van 1991 tot 1996 was hij voorzitter van KHN, afdeling Utrecht en lid van de Ledenraad.

Grote betrokkenheid bij horecaberoepsonderwijs

Jan zette zich met grote betrokkenheid in voor het horecaberoepsonderwijs: Hij vervulde daar diverse bestuursfuncties, waaronder bij het Onderwijs Centrum Horeca, later SVH. Tussen 1961 en 1996 was Jan Krems werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs te Utrecht als general manager Consumentenbeurzen, Speciale Producties & Evenementen.

Ridder

Voor zijn bijzondere verdiensten ontving Jan Krems verschillende onderscheidingen, waaronder de Koninklijke onderscheiding van “Ridder in de Orde van Oranje Nassau” en de “Zilveren Pauw” van het OCH.

KHN is Jan Krems veel dank verschuldigd. Wij wensen zijn vrouw Martinette en familie sterkte toe bij dit zware verlies.

Robér Willemsen
Voorzitter KHN

* De vereniging van ereleden van KHN

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens