Op 13 juni 2020 is Tine van Bommel-Heij, Lid van Verdienste KHN en bestuurder van Ereledenvereniging Horecoren op 80-jarige leeftijd overleden.

Tine was hotelier maar wie haar zag, zag gastvrijheid. Zij was General Manager van hotel Arthur Frommer in Amsterdam, waar zij dit dagelijks in praktijk kon brengen. Daarnaast was zij een betrokken bestuurder en verenigingsvrouw, die mensen wist te verbinden. Dit deed zij als bestuurder van de afdeling Amsterdam, maar ook als lid van de landelijke ledenraad van de Horecaf tot aan de fusie. Daarnaast was zij ook actief voor de hotelwereld als councillid van de International Hotel Association (IHA). Sinds 1991 kennen velen haar als zeer gewaardeerd bestuurslid/penningmeester van de Ereledenvereniging Horecoren.

Dit is door het bestuur van KHN zeer gewaardeerd en is één van de redenen geweest dat zij in 1989 tot lid van verdienste van de vereniging is benoemd. Wij zullen haar blijven herinneren als een horecaondernemer pur sang, een energieke vrouw die onze vereniging een warm hart toedroeg.

Namens alle KHN-leden, het Landelijk Bestuur, Ereledenvereniging Horecoren en alle medewerkers van KHN, wensen wij haar familie en naasten alle kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Robèr Willemsen, voorzitter KHN

Dirk Beljaarts, algemeen directeur KHN

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens