Op vrijdag 30 december 2022 overleed Wim Kooij. Hij is 78 jaar geworden.

Wim was een horecaman in hart en nieren. Sinds 1970 was hij horecaondernemer en uitbater van o.a. De Tafelberg in Blaricum. Sinds 1973 was Wim ook bestuurlijk actief voor Horeca Nederland en na de fusie voor Koninklijk Horeca Nederland tot 2004 als voorzitter regio Midden Nederland en lid van de Ledenraad. Wim had altijd een luisterend oor voor zijn collega-horecaondernemers en stond voor hen klaar met raad en daad. Hij stimuleerde graag jonge ondernemers en bestuurders, was wars van ‘plucheplakkers’ en zette zich in voor openheid en transparantie. Wim was een verbinder en werd door zijn collega’s wel het cement van de vereniging genoemd.

Wim was een zeer betrokken KHN-bestuurder die relativeerde door humor. Ook lang nadat hij zijn laatste functie voor KHN had neergelegd, bleef hij naar KHN-evenementen komen en hij toonde dan altijd een warme belangstelling voor zijn KHN. Hij was een actief lid van de ereledenvereniging Horecoren.

KHN en de bedrijfstak horeca zijn Wim veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid.

Namens alle KHN-leden, het landelijk bestuur en ereledenvereniging Horecoren van KHN wensen wij Margreet, overige familie en naasten veel sterkte toe met dit verlies.

Koninklijke Horeca Nederland

Robèr Willemsen, voorzitter

Jan Bas van Aalderen, secretaris

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens