De Rijksoverheid heeft geld beschikbaar gesteld voor (horeca)bedrijven die te maken hebben (gehad) met de controle op het coronatoegangsbewijs en het identiteitsbewijs. Voor de gemeente Groningen is in totaal € 890.000 beschikbaar.

Namens alle leden heeft KHN Groningen de gemeente Groningen verzocht om de gelden uit Den Haag -die de gemeente had gekregen om te besteden aan de handhaving van de Coronatoegangsbewijzen (CTB)- rechtsreeks te doen toekomen aan de horeca in Groningen. De gemeente is daar uiteindelijk mee akkoord gegaan! Dat is een mooi lobbyresultaat maar nu is het zaak dat je de subsidie uiterlijk 29 april 2022 aanvraagt (die je zeker krijgt)!

Aanvragen

Hoe ontvang je de € 1250 subsidie CTB-gelden van de gemeente Groningen? Dit kan door de aanvraag te doen via de website van de gemeente Groningen Incidentele bijdrage voor naleving coronatoegangsbewijzen (CTB).

We hebben de gemeente verzocht de aanvraag zo simpel mogelijk te houden. Je dient (slechts) de volgende gegevens in te vullen:

  • NAW-gegevens
  • KvK-nummer en SBI-code
  • Contactgegevens (e-mailadres / telefoonnummer)
  • Bankrekeningnummer en tenaamstelling.

We hopen je hiermee van dienst te zijn geweest!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens