Maar wie zijn de ondernemers achter deze bekende zaak? Indebuurt ging langs voor koffie en een goed gesprek met Dirk Velthuizen (47): een van de twee eigenaren. Het lijkt misschien alsof het Dirk en zijn compagnon Maryse François altijd voor de wind gaat, maar ook voor hen was de afgelopen coronatijd zwaar. Daarom besloten ze een lening aan te vragen bij PIN Voorschot. “Ik heb het geld ingezet om leveranciers te betalen toen de eerste lockdown net begon, in maart 2020. We moesten toen plotseling sluiten, maar er was nog niet direct sprake van overheidssteun.”

Dirk is erg te spreken over de werkwijze van PIN Voorschot. “Het contact met salesmanager Monique was heel prettig, en veel persoonlijker dan met een bank. Ze belde af en toe om te vragen hoe het gaat en ik kon altijd bij haar terecht met vragen."

Lees het volledige artikel hier.

Ben jij ook tijdelijk op zoek naar extra financiële ruimte? Bijvoorbeeld om apparatuur te kopen of het terras aan te passen? Kijk of PIN Voorschot voor jou een passende oplossing biedt via https://bezoek.khn.nl/3AGQ4Cc.

Foto: indebuurt Utrecht

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens