Op 12 februari was de jaarlijkse ledenvergadering van KHN Bergen, Egmond Schoorl. Wat werd er zoal besproken?

De bijeenkomst werd gestart bij Brouwerij Egmond, met een interessante rondleiding door de brouwerij. Na de vergadering was er een kleine proeverij in Het Proeflokaal.

Tijdens de vergadering werd teruggeblikt op de activiteiten in de afdeling in 2023, waaronder de diverse overleggen met de gemeente, bijeenkomst over de visie toerisme & Recreatie, duurzaamheidsinspanningen en aandacht voor lokale kwesties zoals veiligheid en parkeerbeleid en ontwikkelingen met betrekking tot lokale initiatieven zoals de Bedrijven Investeringszones (BIZ).

Daarnaast is de begroting voor 2024 goedgekeurd, evenals de hoofdelijke omslag voor de leden. Er werden diverse HR-gerelateerde zaken besproken en uitnodigingen voor verschillende evenementen en trainingen werden gedeeld.

Ook waren er updates vanuit KHN, over o.a. de nieuwe horeca CAO, de betrokkenheid bij het verminderen van regeldruk, het opstellen van eerlijkere huurcontracten en het modelprotocol Collectie Horeca Ontzegging.

De vergadering werd afgesloten met een borrel waar de aanwezigen konden nagenieten onder het genot van Abdij-biertjes en borrelhapjes.

Hier vind je het verslag van de bijeenkomst.

ALV Bergen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens