De gemeente Coevorden organiseert een Inloopavond evenementen. Tijdens deze avond zijn er deskundigen aanwezig. Zij vertellen je over recente ontwikkelingen in de regelgeving, geven praktische tips over hoe je aan de eisen kunt voldoen en willen je meer vertellen over het aanjaagfonds.

Aanmelden is nodig!

Zie onderstaand de uitnodiging van de gemeente:

Beste organisaties/organisatoren,

Bij het organiseren van evenementen wordt er tegenwoordig veel van u gevraagd. Wij begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om op de hoogte te blijven en aan alle eisen te voldoen. Ook de komende jaren zal de regelgeving niet stil blijven staan. Daarom organiseert de gemeente Coevorden een Inloopavond evenementen op dinsdag 4 juli.

Tijdens deze avond zijn er deskundigen aanwezig. Zij vertellen u over recente ontwikkelingen in de regelgeving, geven praktische tips over hoe u aan de eisen kunt voldoen en willen u meer vertellen over het aanjaagfonds. U kunt in gesprek en netwerken met adviseurs van:

  • Gemeente Coevorden
  • Politie
  • Brandweer
  • Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio

Ook kunt u in gesprek over de organisatie van nieuwjaarsfeesten.

Inloopavond evenementen

Datum: 4 juli
Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Locatie: De Baander, Hoofdstraat 23, Dalen
Entree: Gratis

Voor deze inloopavond is aanmelden verplicht. Klik op de knop hieronder. U kunt zich dan ook vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief voor evenementen. Zo bent u altijd op de hoogte.

AANMELDEN INLOOPAVOND

Zien we u op 4 juli?