Graag jullie aandacht voor onderstaande uitnodiging van de gemeente Assen. Het KHN Assen bestuur vindt het belangrijk te melden dat dit beleid nog een concept is en dat de werkgroep Terrassenbeleid waar ook KHN bij betrokken is nog veel vragen heeft naar aanleiding van dit conceptstuk.

Deze vragen/opmerkingen zullen wij bundelen en bespreken met de gemeente. Voor ons is het van belang dat er een breed gedragen beleid tot stand komt. Deelname aan deze bijeenkomst is raadzaam om ook jouw stem te laten horen. Als je niet bij deze bijeenkomst kunt aansluiten, is het ook mogelijk via een formulier (www.assen.nl/terrassenbeleid) jouw feedback te geven.

Nieuw terrassenbeleid
Terrassen zijn een belangrijk onderdeel van de horeca in Assen. Terrassen zorgen voor levendigheid in Assen. De regels over terrassen waren verouderd. Ze sloten niet altijd meer aan bij de wensen van gasten, ondernemers en gemeente. Daarom hebben we aangepaste regels voor terrassen gemaakt. Ook hebben we gekeken naar de uitstraling van de terrassen. Samen met ondernemers hebben we gewerkt aan richtlijnen over hoe de terrassen er uit moeten gaan zien.

Uw mening is belangrijk
De gemeente Assen nodigt u uit om uw mening over het concept terrassenbeleid te geven. Op 14 mei is een inloopbijeenkomst in het Stadhuis. De bijeenkomst is voor iedereen die informatie wil ontvangen over het nieuwe beleid.

Zowel inwoners als ondernemers zijn welkom op dinsdag 14 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur in de raadzaal van het stadhuis aan de Noordersingel 33. Tijdens de bijeenkomst kunnen we u uitleg geven over het aangepaste beleid en kunt u uw mening kwijt. Uw mening wordt meegenomen in de keuzes die we maken voor de definitieve versie van het nieuwe beleid.

Meer informatie over het nieuwe terrassenbeleid vindt u op www.assen.nl/terrassenbeleid.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens