Deze zomer mogen we eindelijk weer wat meer! En er staat wat moois op het programma: de Nassauzomer wordt gevierd, met als hoogtepunt grote projecties op de achterkant van het Princessenhof! Bedenk jouw eigen inspiratie-arrangement!

Een mooie trekker dus, en een mooie kans om als ondernemer in mee te liften!

Inspiratie-arrangementen

Want naast die projecties gebeurt er nog veel meer. Dus vanuit Visit Leeuwarden aan ons de opdracht om zogenaamde inspiratie-arrangementen samen te stellen: koppeling tussen verschillende producties voor een dag, voor de bezoeker of inwoner van de stad. Een stadswandeling, en daarna naar de projecties bijvoorbeeld. En natuurlijk is het dan top als ze tussendoor een hapje kunnen eten ergens, een praamvaart kunnen doen, kunnen picknicken met een mand van één van de Leeuwarder ondernemers in de Prinsentuin, of noem maar op: jullie zullen daar vast veel ideeën over hebben na het lezen van alle verschillende inspiratie-arrangementen!

Bekijk alle informatie in deze bijlage: een programmaboekje, met blokkenschema en inspiratie-arrangementen.

Aanmelden

Stuur jouw optie - uiterlijk 21 juni aanstaande - naar Annemarie Lindeboom, Creative director Studio Zeepsop: annemarie@studiozeepsop.nl. Voor vragen kun je bellen naar 06 52 54 56 07.

Laten we er samen een mooie zomer van maken!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens