Wist je dat jouw bedrijf vlak bij een prachtige WOll (lange afstands) wandelroute ligt met als thema De bevrijding van Limburg?

Deze route is ontwikkeld voor toeristen en inwoners om de herinnering aan de bevrijdingsperiode levend te houden. De wandelaars die gebruik maken van de route stoppen onderweg graag voor een hapje en een drankje of voor een overnachting. Hoe zorg jij ervoor dat ze die stop bij jouw locatie maken? Limburg Marketing organiseert in samenwerking met Routebureau Noord- en Midden-Limburg en Routepunt Zuid-Limburg een kosteloze inspiratiebijeenkomst om jou meer te vertellen over hoe je kunt aanhaken bij de Liberation Route Hiking Trail.

Sluit aan bij deze thematische wandelroute
We helpen je graag om de kansen van deze route te benutten en daardoor meer bezoekers te ontvangen op jouw locatie. We zullen tijdens deze bijeenkomst iets vertellen over de Liberation Route Hiking Trail en de mogelijkheden voor jouw bedrijf om iets met dit thema te gaan doen. Ook brengen we een bezoek aan Expositie Luchtoorlog 1939-1945, onderdeel van het Liberation Route wandelommetje Nederweert.

Kom je ook?
Op woensdag 29 maart ben je van 10.00-12.00 uur van harte welkom bij Huyskamer Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier snel en uiterlijk woensdag 22 maart aan.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen via 0475-386300.

Tot ziens op 29 maart!

Bekijk hier de uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens