Het zijn spannende, onzekere tijden voor de horeca. Om deze uitdagingen beter het hoofd te kunnen bieden nodigt KHN West Veluwe je uit voor een gezellige inspirerende avond met je collega's op maandag 16 januari 2023.

Je kunt als ondernemer met oogkleppen maar gewoon doorgaan, maar veelal brengt dit je als horecaondernemer en je bedrijf niet verder in postieve zin. Om de uitdagingen goed aan te kunnen gaan moet je ondernemen, omdenken, samenwerken en je laten inspireren door anderen. Na verloop van tijd wordt je bedrijfsblind en zie je niet meer in wat er zou moeten veranderen in je bedrijf om vooruitgang te boeken.

Wouter Verkerk

Om weer met een frisse positieve blik aan 2023 te beginnen nodigt KHN West Veluwe jou uit, samen met maximaal 2 medewerkers, voor een hele gezellige inspirerende avond met als gastspreker: Wouter Verkerk.

Wouter is een bekend gezicht uit de wereld van horeca en gastvrijheid. Hij begeleidde de serviceteams van tientallen gerenommeerde restaurants en hotels in heel Nederland en schreef in totaal 13 boeken over horeca, gastvrijheid, trends en zijn eigen hospitality standaarden. Wouter is een veelgelezen, scherpe columnist voor diverse vakbladen en platforms. In presentaties en lezingen laat Wouter zich zien als een enthousiaste spreker die zijn visie op moderne horeca graag deelt met zijn publiek. Toehoorders van Wouter maken kennis met ‘Wouter’s Big 5’ ‘De JaGraagVraag®’, ‘Het Gastcontactplan’ en de trends en ontwikkelingen waar de horeca de komende jaren mee te maken zal krijgen. Wouter is in staat zijn boodschap met humor over te brengen, en slaagt er keer op keer in mensen aan het denken te zetten over eigen gedrag en onbenutte mogelijkheden.

Aanmelden

Dus meld je aan via regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl voor deze top avond! Je bent welkom -met maximaal 2 extra personen/werknemers- vanaf 19.30 uur en start presentatie van Wouter Verkerk is om 20.00 uur.

Tot 16 januari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens