Het college van B&W heeft op 8 maart besloten dat het nieuwe Stedelijk beleidskader horeca en terrassen vrijgegeven kan worden voor inspraak.

Het stedelijk beleidskader met uitgangspunten ligt tot 11 mei in de inspraak. Later dit jaar volgen ook de gebiedsgerichte uitwerkingen in de gebiedstypologieën.
Zie hier de link naar de inspraakpagina. Ook op horecapagina van de gemeente Amsterdam is het opgenomen.

Online bijeenkomst
Voor belanghebbenden, dus ook bewoners, zal er een online bijeenkomst worden georganiseerd op 4 of 11 april. Tijdstip volgt nog.

KHN Amsterdam zal een een speciale bijeenkomst op locatie organiseren voor uitsluitend horecaondernemers, waarbij er een toelichting wordt gegeven door de gemeente en betrokkenen van KHN Amsterdam. Ook is er dan volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
Naar verwachting zal het nieuwe beleid begin 2023 in werking treden, echter voor veel bedrijven zal het zeer relevant zijn om nu al te weten wat er gaat veranderen.

Vragen?
Voor vragen kun je ook contact opnemen met Eveline Doornhegge e.doornhegge@khn.nl / 06-51 49 07 09.

Bijlagen:
Concept stedelijk beleidskader horeca en terrassen
Bijlagen bij concept stedelijk beleidskader horeca en terrassen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens