We zijn verheugd om jullie te informeren dat de komende drie maanden een speciale inspanning wordt geleverd om onze prachtige binnenstad nog beter te ondersteunen en te versterken. De centrummanager Iris Bourne en de communitymanager Eric Høssen vanuit Stichting Centrummanagement Delft (SCMD) zullen intensief aanwezig zijn in ons stadscentrum.

Deze toegewijde aanwezigheid heeft tot doel om direct met jullie in contact te komen, kennis te maken en jullie te ondersteunen en te luisteren naar jullie ideeën, zorgen en suggesties. We geloven dat samenwerking met onze lokale ondernemers essentieel is voor het behouden en verbeteren van de vitaliteit van onze prachtige binnenstad.

We nodigen jullie van harte uit om met onze centrummanager en communitymanager in gesprek te gaan wanneer je hen in de binnenstad tegenkomt. Of het nu gaat om vragen, feedback, of gewoon om een informeel praatje, jullie input is van onschatbare waarde.

Iris en Eric zijn fulltime aanwezig in het Delftse, Eric is als communitymanager het directe aanspreekpunt voor de ondernemers en komt regelmatig op bezoek.

Samen kunnen we bouwen aan een levendige, bloeiende binnenstad die aantrekkelijk is voor zowel onze lokale gemeenschap als bezoekers. We kijken uit naar onze ontmoetingen en naar een succesvolle samenwerking in de komende maanden.

Centrummanager Iris Bourne: i.bourne@scmdelft.nl 06 25 30 85 92

Communitymanager Eric Høssen: e.hossen@scmdelft.nl 06 53 44 54 67