Het zal je niet zijn ontgaan, dat er onlangs betaald parkeren en vergunningparkeren is ingevoerd en/of aangepast in de kernen Domburg, Veere en Zoutelande.

KHN begrijpt dat de dagtoerist een steentje bij moet dragen aan het onderhoud en de voorzieningen, maar de bedragen zijn schrikbarend en de timing slecht. De voorzitter van KHN Veere, Cathelijne Hoogendoorn, heeft op de ingelaste raadsvergadering op 31 maart ingesproken. Ondanks de vele insprekers hebben onze betogen geen effect gehad. We zijn wel gehoord, maar er is niet naar ons geluisterd.

Vragen
Als je vragen hebt (of krijgt van gasten) en/of opmerkingen hebt met betrekking tot het ingevoerde beleid, is het belangrijk dat je deze doorgeeft via parkeren@veere.nl.

KHN geeft de strijd nog niet op, en probeert de gemeente te bewegen zonder oogkleppen het beleid te bekijken en op punten te herzien. De eerste evaluatie is half mei.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens