Het restaurant aan de Hooghuisstraat in Oss wilde begin vorig jaar al open, maar kreeg van de gemeente Oss geen exploitatievergunning. Op de deur prijkte tot voor kort een mededeling dat de zaak tot nader bericht gesloten bleef.

De broers Lajqi waren begin vorig jaar al klaar met de ingrijpende verbouwing van de voormalige pizzeria Piccola en draaiden met carnaval al enige dagen proef zonder dat de vergunning binnen was. Dat schoot bij de gemeente in het verkeerde keelgat en het restaurant bleef, mede door andere redenen, dicht. Goivanni en Avdi Lajqi wendden zich tot de rechter. Tijdens de zitting van afgelopen november bleek echter dat het duo te laat was geweest met het betalen van de griffierechten en de zaak werd niet behandeld. Broer Avdi diende daarna op eigen naam een nieuwe aanvraag in en deze werd tot zijn blijdschap gehonoreerd. Avdi gaat het bedrijf in Oss runnen, terwijl broer Giovanni de vestiging in Tiel blijft leiden. Zaterdag 19 januari gaat de zaak eindelijk open.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens