Wil je het verschil maken door met je bedrijf bij te dragen aan natuurrijke terreinen en het creëren van biodiversiteit?

In de training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ van het Instituut Voor Natuurbeschermingseducatie (IVN) ontdek je de meerwaarde van natuur voor jouw gasten, personeel én de omgeving. Je werkt aan het vergroenen van je binnen- en buitenruimte, het recreatieaanbod en de communicatie. Je krijgt concrete handvatten, tips en inspiratie Kortom: je leert hoe je jouw bedrijf natuurvriendelijker maakt. Goed voor je gasten, je personeel en de natuur in jouw directe omgeving.

Duur: 2 dagdelen van ieder vier uur op locatie in Noord-Holland Noord
Data: 17 oktober en 7 november
Kosten: 150 euro pp (2e persoon binnen hetzelfde bedrijf 100 euro, max 2 per bedrijf), mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie (normaal €495 en 2e persoon €250)
Locatie: De specifieke trainingslocatie bij een recreatiebedrijf in Noord-Holland Noord wordt nog bekend gemaakt.

Liever een incompany training? Neem vrijblijvend contact op met Ido de Haan om je wensen en vragen te bespreken: i.de.haan@ivn.nl.

Meer informatie: Training Natuurinclusief ondernemen Noord-Holland - Noord-Holland (ivn.nl).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens