Voor deze bijeenkomst ben jij, horeca ondernemer, medewerker binnen de horeca, verenigingen met sportkantines en vrijwilligers van sozen van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst kijken we naar de documentaire 'Hoe deal jij met drugs'. Vervolgens willen we met elkaar in gesprek gaan over wat er nodig is om een antwoord te geven op de vragen en problemen waar we tegen aan lopen. Welke oplossingen zien we? Wat zijn belangrijke aandachtspunten die we mee moeten nemen in het maken van beleidskeuzes? Wat kunnen we doen om meer preventief te werk te gaan?

Deze bijeenkomst past binnen de ontwikkelingen van de beweging van IN! Horst aan de maas.

IN! Horst aan de Maas is een (netwerk) beweging gericht op promotie van gezond gedrag waardoor ongezonde leefstijl voorkomen wordt. Dat doen we door als inwoners, vrijwilligers en professionals samen bij te dragen aan een gezonde en positieve leefomgeving. Zo zorgen we samen dat we zorgvragen voor zijn. Daarvoor investeren we in het bevorderen en beschermen van gezondheid en welbevinden voor iedereen.

KNH Horst aan de Maas en de gemeente Horst aan de Maas nodigen u van harte uit om hier met ons over van gedachten te wisselen.

Wanneer: Dinsdag 31 oktober 2023
Waar:
Het Gasthoes, Gasthuisstraat 25 in Horst
Tijd jaarvergadering:
14.30-15.30 uur
Tijd gezamenlijke bijeenkomst:
15.30-17.30 uur

Aanmelden
Aanmelden kan via een mail te sturen naar backoffice@khn.nl en te melden of je voor beide of een van beide bijeenkomsten aanwezig bent.

We zien je graag 31 oktober!