De regionale horeca in Salland krijgt een forse boost door jonge ondernemers. Op verzoek van KHN trok Misset Horeca de regio in en bezocht zeven van hen.

In meer van deze zogenaamde plattelandsgemeenten’ is een flinke aanwas van jongeren die horeca nieuw leven inblazen, een zaak overnemen van hun ouders óf door gemeenten gevraagd worden om de horeca te gaan doen om zo het dorpsleven florerend te houden.

Daar waar vaak gezegd wordt dat jongeren uit de zogenaamde plattelandsgemeenten wegtrekken en er meer vergrijzing plaatsvindt, zijn er in de gemeente Raalte en gemeente Olst-Wijhe opvallend veel jongeren die bestaande horeca-gelegenheden overnemen en deze zo aanpassen dat een heel dorp hierdoor floreert. Dit gold ook voor Alexander Ruiter van Brasserie Dertien, Dominique en Nicole Hutten van Hotel Inn Salland, Leon Ripperda van Eten & Drinken BIJRipperda, Steve en Brian Poppe van Hotel de Zwaan en Grand Café Neuff en Jelle Vloedgraven van Het Wapen van Wesepe, wat je kunt teruglezen in het volgende artikel: Jonge ondernemers zetten regionale horeca op de kaart (missethoreca.nl).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens