Ben jij horecaondernemer is de gemeente Old Ambt, Zuid-Groningen of Midden-Groningen? Vind jij het interessant om jouw bedrijf op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij regionaal talent?

Op 27 juni 2024 organiseert Werk In Zicht samen met de gemeenten Oldambt, Pekela, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, de sociaal ontwikkelbedrijven Afeer en Wedeka en het UWV de vierde editie van StartFest! Locatie is de oude strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. StartFest is het grootste werk- en ontwikkelfestival en is bedoeld voor iedereen die een volgende stap wil zetten in zijn ontwikkeling, opleiding of carrière. En jij kan er als standhouder bij zijn! Grijp nu je kans en meld je aan voor StartFest op 27 juni.

Veel meer dan alleen banenmarkt
StartFest is een vernieuwend festival, anders dan een gewone banenmarkt. Het is een inspirerend evenement waar bezoekers de kans krijgen om nieuwe talenten te ontdekken en vaardigheden te verbeteren. Als werkgever krijg je de kans om je bedrijf te laten zien en mensen te laten ervaren hoe het is om bij jou te werken. Je komt direct in contact met talenten uit jouw regio zoals jongeren, mensen die op zoek zijn naar nieuwe kansen en anderen die nog niet weten waar ze goed in zijn.

De vorige edities van StartFest waren een groot succes!
StartFest is een rondreizend festival. Inmiddels hebben we twee zeer geslaagde edities achter de rug! Op donderdag 25 januari had Groningen de primeur in de Euroborg. Zo’n 90 opleiders, bedrijven, ondernemers en brancheorganisaties gingen daar in gesprek met meer dan 3.500 bezoekers over wat ze te bieden hebben. Donderdag 14 maart 2024 was de tweede editie van StartFest in Appingedam. Daar waren zo’n 115 opleiders, ondernemers en brancheorganisaties aanwezig om 3.266 bezoekers te ontmoeten, die op de Campus Eemsdelta en bij Control Seal International in Appingedam in festivalsfeer hun talenten konden ontdekken.

Eerstvolgende edities StartFest
Op 14 mei aanstaande landt het festival op het TT-circuit in Assen en op 27 juni aanstaande volgt de vierde editie in De Toekomst in Scheemda.

Ja, ik meld mij aan als standhouder
StartFest is op zoek naar bedrijven, ondernemers, opleiders en geïnteresseerden die talent uit de regio willen ontmoeten. Wij zijn dus op zoek naar jou! Meld je aan als horecabedrijf en maak de bezoekers enthousiast voor het horecavak.

Horecabedrijven komen gezamenlijk op een horecaplein te staan. Gezamenlijk kunnen wij zorgen voor een mooie invulling vanuit de branche om een goed beeld neer te zetten van het werken in de horeca.

Jij bent er toch ook bij op 27 juni? Meld je aan vóór 31 mei aanstaande. Deelname is kosteloos.

Ga naar de website van StartFest voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens