Het bestuur van KHN Coevorden heeft op 18 januari kennisgemaakt met Renze Bergsma.

Zoals jullie weten hebben we in Coevorden sinds oktober 2021 een nieuwe burgemeester. Renze Bergsma was wethouder en eerste locoburgemeester van Woudrichem. Hij werd lid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant en was korte tijd lid van Gedeputeerde Staten. Zijn bestuurlijke ervaring is dus groot. Na een warm welkom in de gemeente Coevorden vindt hij het belangrijk om goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de gemeente. Hij had graag al meer bezoeken willen afleggen aan inwoners en ondernemers, maar corona heeft daar enige roet in het eten gegooid.

Gesprek met bestuur

Het was een prettig en open gesprek waar ook wethouder Steven Stegen bij aanwezig was. KHN heeft aangegeven dat het belangrijk is de lijnen kort en krachtig te houden. Helemaal in een tijd waarin de horecaondernemer grote zorgen heeft hebben we elkaar harder nodig dan ooit. Samen optrekken, elkaar vinden en elkaar versterken, dat is ook de wens van Renze Bergsma. Tijdens het gesprek hebben we nogmaals benadrukt en uitgelegd dat de zorgen zowel financieel als mentaal groot zijn in onze branche.

We streven weer naar reguliere overleggen met de gemeente & college, aanvullend waar nodig weten we elkaar te vinden. Tijdens de bestuursvergadering, die in principe 4x per jaar plaatsvindt zal Vera Rustema aansluiten. Op deze manier proberen we over en weer de lijnen kort te houden.

Mutaties bestuur – welkom Harry Talens

Het bestuur heeft tijdens de laatste algemene ledenvergadering (ALV) in december aangegeven dat ze op zoek is naar nieuwe bestuurders. Na het vertrek van Marco Scholten, Raymond Boetting en Harrie Bosman zijn Erica Lukas, Bas Buchner, Han Mulder en Bert Guchelaar actief binnen het KHN bestuur.
We zijn blij dat we Harry Talens (Hotel Talens) bereid hebben gevonden het bestuur te komen versterken, daarmee hebben we een ervaren bestuurder met kennis van stad Coevorden aan ons weten te binden. Harry kent KHN goed en wil graag zijn steentje bijdragen aan het collectieve horecabelang in de gemeente Coevorden! Graag zouden nog een extra bestuurder willen verwelkomen uit het buitengebied, bij voorkeur uit Dalen. Dus….. mocht je het leuk vinden om mee te denken en te doen met het bestuur, bestuurlijke ervaring op te doen, korte lijnen te hebben met gemeente, collega’s en anders stakeholders? Stuur dan een bericht naar 1 van de bestuurders of via coevorden@khn.nl.

Op naar een spoedige heropening van onze mooie branche.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens