Op donderdag 25 augustus heeft het bestuur van KHN Dijk en Waard kennis gemaakt met de nieuwe burgemeester, Maarten Poorter. Dit onder het genot van een heerlijke lunch verzorgd door Ton Horseling van de Burg in Noord-Scharwoude.

Namens de gemeente waren ook Patricia Mac Donald, juridisch vergunningsverlener, en Nathalie de Groot-Slotman, Accountmanager Bedrijven aanwezig.

De insteek van dit overleg was kennismaken. Naast een voorstelronde kwamen onderwerpen als de structuur van de afdeling KHN Dijk en Waard, terugblik op de corona periode, de inflatie, de hoge gas-en energieprijzen, een vooruitblik op het najaar en de krapte op de arbeidsmarkt ook aan de orde. De burgemeester heeft aangegeven graag een nauwe samenwerking met de horeca aan te willen gaan. Mooie plannen, initiatieven en overleggen zijn gepland. Het was van beide kanten een zeer geslaagde kennismaking. Op naar een mooie samenwerking tussen de gemeente Dijk en Waard en de horeca. De horeca heeft hier alle vertrouwen in!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens