Het KHN bestuur is verheugd met het initiatief van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) om bovenop het jaarlijkse kerstcadeau aan hun medewerkers een extra cadeaubon te geven die besteed kan worden in de lokale horeca.

De circa 500 HLT-medewerkers ontvangen medio december een symbolische HLT-dinerbon van € 100,-. De medewerkers kunnen gezellig uit eten gaan, afhalen of laten thuisbezorgen, natuurlijk bij voorkeur in een van de horeca gelegenheden binnen het verzorgingsgebied van HLT. Ze rekenen keurig af bij de ondernemer en declareren het etentje achteraf bij de werkgever.

De gemeenten zorgen voor de administratieve afhandeling zodat het de ondernemer geen extra administratie oplevert, maar wél directe liquiditeiten.

Als bestuur hebben we het als heel fijn ervaren om in het bedenken van dit initiatief te zijn meegenomen. We hopen dat dit onze leden een impuls geeft en de bewustwording bij de inwoners van HLT, over de benarde positie waarin de horeca zich bevindt, vergroot.

Natuurlijk willen wij de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hiervoor hartelijk bedanken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens