20 september ging een groep leden van KHN Amstelland per sloep op inspiratietour langs drie prachtige horecabedrijven.

In de sloep was er genoeg gelegenheid om bij te praten, gelukkig niet alleen maar over corona.

De eerste stop was bij Het Kompas in Loosdrecht. Dit restaurant ligt schitterend aan de Loosdrechtse plassen met jachthaven voor de deur en is vorig jaar overgenomen door 3 compagnons en helemaal verbouwd. We kregen hier een heerlijke lunch in de vorm van een proeverijtje van 3 kleine gerechtjes. Zo kregen we een goede indruk wat voor lekkers dit restaurant allemaal op de kaart heeft.

De tocht werd per sloep vervolgd door de sluis richting de Vecht. Daar aangekomen was het nog een klein stukje varen naar Hotel Flora Batava in Nieuwersluis. Opnieuw een schitterende locatie aan het water. De eigenaresse vertelde in welke staat ze het monumentale pand aantroffen en hoe ze het helemaal gerenoveerd hebben, waarbij kosten nog moeite gespaard zijn. We kregen diverse hotelkamers te zien en in het glazen theehuis aan de Vecht een drankje en zoete en hartige lekkernijen geserveerd op mooie etagères.

De derde en laatste stop was bij Buitenplaats Slangevegt in Breukelen. Ook deze ondernemers hebben niet stil gezeten en het bedrijf prachtig gerenoveerd. De hapjes hier waren ook top en het terras met uitzicht op de Vecht was heerlijk.

Alle drie prachtige bedrijven die het bezoek meer dan waard zijn en erg leuk om dit per sloep te doen. Bijgaand een fotoverslag van deze gezellige ledendag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens