Het bestuur van KHN Arnhem, Renkum nodigt jou uit voor een boeiende duik in de wereld van Artificial Intelligence. Dit evenement belooft zowel informatief als inspirerend te zijn.

Ontdek samen met ons de wondere wereld van Artificial Intelligence en de toepasbaarheid in je bedrijf

Wanneer: Maandag 13 november 2023
Tijd: Vanaf 15.30 uur
Locatie: De historische Koepelgevangenis van Arnhem

Programma

15.30 - 16.00 uur Warm welkom & ontvangst in de iconische Koepelgevangenis
16.00 - 17.30 uur Bijeenkomst met een korte ALV, gevolgd door Stef Driessen over de revolutie van Artificial Intelligence
17.30 - 18.00 uur Exclusieve rondleiding door de Koepelgevangenis: Stap terug in de tijd en ontdek de rijke geschiedenis van dit bijzondere bouwwerk.
18.00 - 19.00 uur Gezellige borrel om na te praten en te netwerken

Over Stef Driessen en AI

Ben je ooit benieuwd geweest hoe Artificial Intelligence je bedrijf kan transformeren? Stef Driessen van ABN AMRO Bank onthult de grensverleggende mogelijkheden van AI voor de horecasector.

Bereid je voor op een reis door baanbrekende onderwerpen, van revolutionair stockmanagement en real-time prijsbepaling tot het creëren van gepersonaliseerde menu's. Maar daar stopt het niet. Hoe zou je het vinden als AI je helpt voedselverspilling te halveren of je energierekening te verminderen met wel 30%?

AI belooft niet alleen een boost in efficiëntie en gasttevredenheid, maar kan ook je winstmarges aanzienlijk verbeteren. Bovendien schijnt Stef licht op hoe AI de financiële gezondheid en groeiperspectieven van de horeca opnieuw vormgeeft.

Wij ontvangen je graag op maandag 13 november aanstaande tussen 15.30 uur en 16.00 uur in de Koepelgevangenis voor deze inspirerende middag.

Ben je klaar om te zien hoe technologie en gastvrijheid samensmelten in de toekomst van de horeca?

Aanmelden

Schrijf je snel in, want de beschikbare plekken zijn beperkt; vol is écht vol! Aanmelden kan door een mail te sturen naar Gaby Erschen via khnarnhem@donebygaby.nl onder vermelding van 'KHN bijeenkomst 13 november 2023'.

We verheugen ons op jouw komst!