Op woensdag 2 februari heeft het bestuur van KHN Beverwijk vergaderd in café Asgard, die hiervoor speciaal haar deur had geopend. Onderstaand een kort overzicht van de besproken punten.

Voucherregeling

Er zijn inmiddels 1700 vouchers uitgedeeld. De reacties waren positief en de eerste bonnen zijn inmiddels besteed. De bonnen zullen per kwartaal worden ingezameld.

Corona herstel

Er zal contact gezocht worden met de gemeente om een overleg met het bestuur van KHN Beverwijk en de burgemeester in te plannen. Het bestuur wil daarin onder andere de volgende punten ter sprake brengen:

  • Handhaving coronamaatregelen en overige handhaving;
  • Herstel, hoe komen we hier uit met zijn allen?;
  • Verruiming van de terrassen voor heel 2022 mogelijk?

Het bestuur geeft ook aan behoefte te hebben aan meer druk en geluid vanuit de landelijke KHN om de QR code check af te schaffen. Met name omdat dit nu voornamelijk in de horeca is doorgevoerd en het grote effect pas merkbaar zou zijn bij een algehele doorvoering in de samenleving. Daarnaast ontvangen meerdere horecaondernemers nare reacties en zelfs bedreigingen naar aanleiding van hun medewerking aan de check.

KHN updates & nieuws

De feestweek van Beverwijk zal naar voren worden gehaald en plaatsvinden in juni. Zodra hierover meer officieel bekend is zal dit gecommuniceerd worden door de organiserende partijen.

Er zijn zorgen over de inflatie en prijsstijging van het gas. Deze ontwikkelingen zorgen er noodgedwongen voor dat de horecaondernemers hun prijzen verhogen. Ook de uitval van personeel door coronabesmettingen en quarantaine zorgt regelmatig voor lastige situaties qua roosters en planningen.

Volgende bestuursvergadering

De vergaderingen zijn voor iedereen toegankelijk. De eerstvolgende bestuursvergadering is op maandag 4 april om 10.00 uur bij de Notelle bar in Beverwijk. Je bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.

Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via beverwijk@khn.nl.

Heb je onze Facebook pagina al geliked?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens