De regiobesturen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Oost- en Midden-West-Brabant zijn vanaf nu één regio: KHN Brabant. De samenvoeging heeft als doel om samen krachtiger de Brabantse belangen te behartigen voor onze branche.

Op 3 maart zijn Rik Hüsken (voorzitter-perswoordvoerder), Klaas van Leengoed (secretaris), Jan Knoop (penningmeester), Karlijn van Oss, Jack Siemons, Wim van Middelaar en Ziggy Duijns verwelkomd als (nieuwe) bestuurders van KHN Brabant.

Beide regio’s zochten nieuwe bestuurders nadat het zittend bestuur te kennen had gegeven vanwege beëindiging betrekking of het einde van hun statutaire termijn bij harmonisatie het stokje over te willen dragen.

Toekomstbestendige horeca in Brabant

Het bestuur wil zich vooral richten op verbinden, samenwerken en een toekomstbestendige horeca. Voorzitter KHN Brabant, Rik Hüsken: “Als KHN Brabant willen wij de komende jaren zorgen voor korte lijnen binnen onze organisatie en bestuurlijk een frisse koers varen. Samen zorgen we ervoor dat de regio bruisend blijft voor bezoekers.”

Belangrijke economische speler

“Onze branche is een belangrijke economische speler en werkgever in Brabant. We bevinden ons nog steeds in een ontzettend zware en uitdagende tijd. Wij willen meepraten met voor horeca belangrijke onderwerpen. Nu en in de toekomst. En het is essentieel dat we dat samen doen. Andere belangrijke pijlers waar KHN Brabant zich ook in de toekomst op blijft richten, zijn goed werkgeverschap, innovatie, duurzaamheid en eerlijk speelveld.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens