Het bestuur van KHN Coevorden kijkt positief terug op het informele politieke ontbijt op vrijdag 24 juni met de nieuwe Raad & College van gemeente Coevorden bij Hotel Restaurant Talens in Coevorden!

KHN Coevorden wilde graag op een informele manier kennis maken met de nieuw geïnstalleerde Raad & wethouders.

De presentatie van KHN werd verzorgd door voorzitter Erica Lukas samen met regiomanager Drenthe Inge Venema-Vogelzang. We hebben de gemeente meegenomen in wat de rol van KHN is, waar onze zorgen, maar ook kansen liggen. De speerpunten van de afdeling zijn benoemd waarbij we hebben aangegeven wat het belang is van de rol die de gemeente speelt richting de ondernemer. De horeca is immers DE huiskamer van de samenleving!

Kortom; een mooie opkomst van wethouders en raadsleden met goede interactie onderling.

Er was ruimte om vragen te stellen terwijl ondertussen een heerlijk ontbijt via het ontbijtbuffet van Talens genuttigd werd.

De sfeer was informeel en prettig. De ochtend werd afgesloten met de belofte om elkaar op te zoeken waar nodig en het verzoek van KHN Coevorden om goed te blijven communiceren en ons proactief te blijven benaderen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens