We maken met z’n allen nog steeds een heftige tijd door. De horeca is grotendeels dicht en omzet is weggevallen. We hebben behoefte aan perspectief en zicht op heropening. Tot die tijd vragen we de overheid voor maximale steun om deze crisis te overleven. We hebben met elkaar veel bereikt, maar we zijn er nog lang niet.

We moeten samen nog veel meer voor elkaar krijgen, dus we blijven ons hard maken voor het herstel van de horeca en ons inzetten voor alles waar we als getroffen sector mee te maken krijgen.

Natuurlijk blijven we hiervoor lobbyen op landelijk niveau; maar ook de lokale lobby speelt een belangrijke rol. Lokale politici hebben ook invloed op wat er in Den Haag wordt besloten. De samenwerking en communicatie tussen Gemeente Den Haag en horeca verloopt goed. Meer dan ooit is het van belang om met elkaar in gesprek te blijven en te kijken waar de Gemeente Den Haag ons kan steunen zowel in financiële zin (terrasverruiming, uitstel van belastingen, terugbetaling leges, een ondernemersfonds etc.) als samen te werken aan een lokaal plan voor verantwoorde heropening.

Daarom organiseren wij, vooruitlopend op de landelijke 2e Kamerverkiezingen, in maart een lokaal Horecadebat met een 6-tal politieke partijen die actief zijn in de Haagse Raad.

Wij gaan dit debat uitzenden via een livestream vanuit het Kurhaus Hotel. De gespreksleider is Henk Kool (adviseur KHN Den Haag en tevens voorzitter van The Economic Board). Wij hopen jou als deelnemer te mogen begroeten.

Wil je s.v.p. de volgende datum in jouw agenda noteren?

Wanneer? Dinsdag 9 maart 2021
Aanwezig? 19.00 uur
Start uitzending: 19.30 uur
Einde uitzending: 21.00 uur

Vragen
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Arjan Verburg (uitvoerend secretaris KHN Den Haag): 06 50 64 55 59 / denhaag@khn.nl.

Aanmelden
Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet! Meld je aan via de onderstaande button of gebruik het aanmeldingsformulier.

Meld je nu aan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens