De gemeente Den Haag helpt ondernemers op weg naar een duurzaam bedrijf. Met slimme producten zet je een rem op onnodig energieverbruik.

Graag vragen wij jouw aandacht voor de collectieve inkoopactie duurzaamheid vanuit de gemeente richting Haagse ondernemers. Deze inkoopactie biedt ook jou als Haagse horecaondernemers de mogelijkheid om in makkelijke stappen en gunstige voorwaarden te verduurzamen en te besparen op energieverbruik.

De inkoopactie in drie stappen:

  1. Energie intake: Vanaf begin dit jaar kan iedereen gratis de intake aanvragen op duurzamestad.denhaag.nl/ondernemersactie. De energieadviseur komt een half uur in het bedrijf kijken wat er mogelijk is.
  2. Aanbod op maat: Geïnteresseerden ontvangen een scherp aanbod voor de aanbevelingen en kunnen hun interesse voor producten kenbaar maken.
  3. Besparen: De installateur Hennink plaatst de producten in het bedrijf en daarna wordt er onmiddellijk gestart met besparen.

Welke verbeteringen worden er aangeboden?

De intake van de energieadviseur brengt praktische verbeteringen in kaart. Dit zijn bijvoorbeeld ledverlichting, tijdschakelaars, radiatorknoppen, een nieuwe ketel of warmtegordijn. Op duurzamestad.denhaag.nl/ondernemersactie staat meer informatie over alle slimme producten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens