Met ingang vanaf 1 januari aanstaande is er voor jou een prachtige en uitdagende mogelijkheid om deel uit te maken van onze KHN Drimmelen.

Onze voorzitter Ton van der Made is gestopt na 25 jaar voorzitterschap. Hierdoor komt er een mooie plek vrij voor een nieuw bestuurslid met goede contacten en ideeën. Tevens is vorig jaar de secretaris Anton Segeren gestopt na 33 jaar bestuurslid geweest te zijn.

Het huidige bestuur van KHN bestaat uit de volgende leden:

  • Frank van Gils (penningmeester)
  • Cors Wetering (secretaris)
  • Michael van Eijl (bestuurslid)
  • Femke Sleutjes (voorlopig regiomanager KHN)
  • Conny Michielsen-Broeders (toegevoegd secretaris)

Een bestuursfunctie bij de KHN Drimmelen zorgt ervoor dat je mede invloed hebt op de te bepalen koers inzake heel veel kwesties en mogelijkheden binnen de Drimmelense horeca.

Natuurlijk; vergaderen hoort daarbij en je hebt dan interessante contacten op diverse niveaus. Van eigen bestuur, Burgemeester en college van B en W, uitvoerende instanties, collega’s in gemeente Drimmelen en belangrijke instanties als Bruisend Made, het Toeristisch Fonds, KHN Regio en landelijk en de media.

Met alle contacten en bijeenkomsten, vertegenwoordig je de afdeling Drimmelen. Zowel operationele- als beleidszaken met de gemeente maken hier onderdeel van uit.

En zeker niet onbelangrijk; alle secretariële werkzaamheden worden je uit handen genomen door Conny Michielsen-Broeders. En wij worden als bestuur uitvoerig ondersteund door onze regiomanager van KHN, Femke Sleutjes. Ook biedt KHN de mogelijkheid tot het volgen van een bestuurderstraining voor nieuwe KHN bestuurders.

Wij vinden het heel leuk om je als mede bestuurslid te verwelkomen en zien uit naar een mooie en succesvolle samenwerking! Heb je interesse of zijn er vragen die wij voor jou kunnen beantwoorden? Neem dan contact met ons op via drimmelenhoreca@gmail.com.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens