KHN Epe is al geruime tijd in goed overleg met de gemeente met name op onderwerpen als handhaving en collectieve ontheffing. Het moment is daar gekomen om verder de diepte in te gaan.

Met deze wens in het achterhoofd heeft er recent een overleg plaatsgevonden met de wethouder van Economische zaken en toerisme, Erik Visser. Beide partijen willen graag gezamenlijk gaan overleggen over toekomstige beleidsstukken en de visie op horeca in de gemeente en de visie op het centrum van Epe. Hiernaast lijkt het KHN van belang om in overleg te gaan via een economisch platform met de toeristische sector om mogelijke kansen te ontdekken en op te pakken.

Hiernaast heeft de gemeente gefaciliteerd dat er een vast aanspreekpunt is binnen de gemeente voor alle bedrijven dus ook voor de horeca. Bij vragen of problemen kan er contact worden opgenomen met Marjolein van Alken, Accountmanager bedrijven, tel. nr. 06-48461795 of via de mail marjolein.van.alken@epe.nl

Afsluitend heeft KHN Epe ook een horecaoverleg gehad met met de burgemeester en handhaving, hier is gesproken over de wens van enkele extra collectieve ontheffingen, mogelijk illegale horeca activiteiten. Zeer positief is dat de gemeente aan het onderzoeken is of het mogelijk is om op warme dagen een verruiming van terrastijden toe te staan. KHN Epe staat hier uiteraard zeer positief tegenover en heeft hier voor gelobbyd. Zodra er meer nieuws is zal het bestuur van KHN Epe dit met je delen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens