Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Jolanda en Patrick Reimink van Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink in Heeten met het ruim 40-jarig lidmaatschap van KHN.

De horecagelegenheid werd in 1974 geleden opgericht door de ouders van Patrick. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al veertig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Joëlle Roesink, regiomanager KHN Overijssel, feliciteerde het stel met dit bijzondere jubileum.

Veelzijdig bedrijf tussen Raalte en Deventer

"In Salland, in het bos tussen Raalte en Deventer, ligt ons restaurant met een warme sfeer en lekker, seizoensgebonden eten. Kom binnen in een gezellige eetgelegenheid met kwaliteit en geniet. Onze menukaart is zorgvuldig door onze koks samengesteld en de gerechten worden met vakmanschap bereidt. Wij zijn gespecialiseerd in vlees en vis en serveren ook vegetarische gerechten. Wij bieden ruime keuze voor zowel de volwassenen als de kinderen. Wij zijn een horecabedrijf met verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo beschikken we over een midgetgolfbaan en een speeltuin en een groot terras. Tevens hebben wij een prachtige zaal voor bruiloften, jubilea of welke andere gebeurtenis dan ook”, aldus Jolanda en Patrick. Dat niets aan deze woorden gelogen is, merkt Joëlle wederom op als ze de horecagelegenheid binnenstapt om het horecapaar te feliciteren. Familiebedrijf Feestlocatie & Zaal Reimink ademt een warme sfeer uit, die creëert is door het duo wat hier de scepter zwaait.

Van vakantiewerk naar ondernemer

Ondanks het feit dat het Patrick was die in 2000 het bedrijf overnam van zijn ouders, nadat zijn vader was overleden, is, de van oorsprong Deventerse, Jolanda inmiddels net zo verweven met het familiebedrijf als haar echtgenoot. Zo bezocht Jolanda vroeger, met haar ouders en zusje, regelmatig de speeltuin en deed ze hier vakantiewerk, toen de vonk oversloeg tussen haar en Patrick. Nadat Jolanda eerst nog parttime ergens anders heeft gewerkt, besloot ze in 2002 om het roer om te slaan en haar Patrick fulltime bij te staan in het runnen van hun veelzijdige bedrijf.

Met de tijd mee

Overijssel beschikt over veel familiebedrijven. Dit geldt ook voor de horeca. Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink is één van die familiebedrijven waar de tijd niet stil heeft gestaan. Of het nu de speeltuin is of de zaal of terras, alles wordt goed onderhouden en regelmatig getransformeerd naar de huidige moderne maatstaven. Ook de zogenaamde Food & Beverage die geserveerd wordt mag ‘trendy’ genoemd worden.