Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Henriëtte en Anne Veenstra van restaurant en rondvaartbedrijf Hollands Venetië in Giethoorn met ruim 40-jarig lidmaatschap van KHN. Ook mede-eigenaar én zoon van Henriëtte en Anne, Ricardo Veenstra, was bij de gelegenheid aanwezig. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al meer dan 40 jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Bestuurslid van KHN afdeling Steenwijkerland, Arie-Willem Vermeij, feliciteerde het stel met dit bijzondere jubileum.

Restaurant én rondvaartbedrijf
Aan de rand van het pittoreske Giethoorn en middenin het Nationale Park Weerribben-Wieden vind je het sfeervolle restaurant en rondvaartbedrijf Hollands Venetië, waar je niet alleen kunt genieten van diverse lunch- en à la carte gerechten, maar ook diverse buffetten en barbecues.
Hollands Venetië beschikt over meerdere ingerichte zalen, verschillend van grootte en elk met een eigen terras met prachtig uitzicht. De zalen zijn bij uitstek geschikt voor het houden van bruiloften, recepties, feesten, reünies, vergaderingen en workshops.
Daarnaast biedt Hollands Venetië actieve arrangementen aan voor het houden van een teambuildingsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of bedrijfsuitje en kun je ook bij Holland Venetië terecht om een E-sloep te huren voor een heerlijke dag sightseeing over de wateren van Giethoorn en omstreken.

Familiebedrijf
Overijssel beschikt over veel mooie familiebedrijven en Hollands Venetië behoort tot deze bedrijven. Restaurant Hollands Venetië werd opgericht in 1930. De opa en oma van Ricardo Veenstra namen het restaurant 65 jaar geleden van de voormalige eigenaar over. Na veel jaren hard gewerkt te hebben, gaven zijn het in 1983 door aan de, toen nog hele jonge, ouders van Ricardo, Henriëtte en Anne Veenstra. Sinds 8 jaar heeft Ricardo zich bij zijn ouders gevoegd en runnen ze de zaak nu samen. Iedereen van de familie heeft een eigen taak. Ricardo en zijn broer staan voornamelijk buiten, zijn moeder neemt de administratie voor haar rekening en zijn vader is vaak in de keuken te vinden.

Gastvrijheid
De familie Veenstra staat bekend om een hardwerkende- en nuchtere familie, die sommige ontwikkelingen binnen de horeca wel met lede ogen aankijkt, zoals een tekort aan goed geschoold personeel, maar geen enkele uitdaging uit de weg gaat. En bovenal vinden ze het werken in de horeca nog altijd het mooiste wat er is. Henriette: “ik vind het prachtig om gasten een mooie dag en/of avond te bezorgen”.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens