Op 29 januari, ondertekenden de gemeente Valkenburg aan de Geul, Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Valkenburg aan de Geul, horecaondernemers, politie en brandweer een intentieverklaring 'Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan’. Met deze intentieverklaring wordt een start gemaakt om samen te werken aan een veilig uitgaansklimaat.

Met een 'Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan' kunnen afspraken worden gemaakt over het toelatingsbeleid en de huisregels van horecagelegenheden, beveiliging, geluid, toezicht en de manier waarop horecaondernemers kunnen handelen als zij te maken hebben met een gast die overlast veroorzaakt. Hiervoor zal een gezamenlijk convenant worden gemaakt.

Nog beter uitgaansklimaat in Valkenburg aan de Geul
Lars Dorren, voorzitter KHN Valkenburg aan de Geul: “Wij zijn heel blij met deze samenwerking tussen de gemeente, de politie en onze leden. Hiermee laten we zien dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor veilig uitgaan, verantwoord alcoholgebruik en het voorkomen van overlast. Zo zorgen we samen voor een nog beter uitgaansklimaat in Valkenburg aan de Geul. En dat vinden wij als horecaondernemers heel belangrijk, want veiligheid staat bij ons voorop. Zodat onze gasten mooie en waardevolle momenten kunnen beleven als ze naar een restaurant, café, hotel of lunchroom gaan.”

Wil je de volgende keer ook meepraten als horecaondernemer ? Dat kan natuurlijk. Houd de KHN Weekupdate in de gaten daar zullen we de datum van de volgende bijeenkomst zsm communiceren.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens