Het bestuur van KHN Kaag en Braassem nodigt jou van harte uit voor een lunch op dinsdag 27 februari aanstaande. Wij hebben de afgelopen 2 jaar in een wat rustige modus gezeten. Graag willen we weer wat actiever worden , met name op gebied van beleid en ontwikkelingen in onze gemeente.

Wij hopen dit met jou samen op te kunnen pakken, maar kunnen dit niet zonder jouw inbreng. Wij hebben daarom de volgende vragen: Hoe wil jij door het bestuur ondersteunt worden? Wat kunnen wij voor jou oppakken en betekenen? Ook hebben wij nog een plekje vrij voor een nieuw bestuurslid. Goed om aan te sluiten en van je te horen hoe je hierin staat. Voorafgaand aan de lunch hebben wij nog een korte algemene ledenvergadering.

Wanneer: Dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 11.00 uur
Waar: Restaurant de Wagenaar, Zuideinde 3b, 2371 BP Roelofarendsveen

Aanmelden

Wij horen graag of je aanwezig bent en met hoeveel personen. Wij zorgen dat de koffie klaar staat en geven aan de Wagenaar door met hoeveel personen we aanwezig zijn voor de lunch. Meld je aan door een e-mail te sturen aan kaagenbraassem@khn.nl.

Graag tot de 27e!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens