KHN Groningen heeft zich met succes hard gemaakt voor extra (gemeentelijke) compensatie voor horecaondernemers in verband de coronamaatregelen. Heb jij nog geen aanspraak gemaakt op deze compensatie/subsidie?

Doe dat dan nu (of in ieder geval vóór vrijdag 29 april aanstaande! Lees hieronder hoe je de subsidie kunt aanvragen.

Herhaalde oproep: bijdrage /steun voor horecaondernemers in Groningen om gevolgen coronacrisis te verzachten

De gemeente Groningen zet -op verzoek van KHN Groningen-, geld dat is overgebleven uit eerdere corona-regelingen in voor ondernemers die zijn getroffen door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden middels twee regelingen:

  • Incidentele bijdrage voor naleving coronatoegangsbewijzen (CTB); horecaondernemers die extra kosten hebben gemaakt voor de controle op het coronatoegangsbewijs kunnen in aanmerking komen voor een eenmalige bijdrage van 1250 euro.
  • Tegemoetkoming Specifieke Sectoren Groningen (TSSG); ondernemers uit sectoren die door de coronamaatregelen een omzetdaling hebben gehad van meer dan 40%, zoals de horecasector, komen in aanmerking komen voor een eenmalige financiële tegemoetkoming van 1500 euro.

Aanvragen en voorwaarden

De aanvraagformulieren en de voorwaarden voor de voor beide regelingen staan op de website van de gemeente Groningen: Ondersteuning tijdens coronavirus.

Op ons verzoek (KHN Groningen) is de aanvraagprocedure simpel gehouden. Vul dus snel de aanvragen in en loop deze subsidie niet mis!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens