Wij nodigen je hierbij graag uit voor onze jaarlijkse ledenvergadering.

Datum: Dinsdag 17 oktober 2023
Tijdstip:
14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie:
De Prairie, Sebastiaanstraat 51 in Ell

Onze voorzitter Gerard Kuijpers en Bas Suntjens nemen dan afscheid van het bestuur. Gerard heeft zijn zaak al enige tijd geleden verkocht en Bas is samen met zijn partner Tim een nieuwe zaak (Brasserie LUS) in Linne gestart.

We merken helaas dat de opkomst bij de ledenvergadering de laatste jaren dalende is, maar we zouden het toch wel heel fijn vinden als jullie nu toch in grote getale naar de vergadering komen om Bas en Gerard op deze manier te bedanken voor hun enorme inzet voor de afdeling.

Vanwege deze ontwikkelingen willen we als overgebleven bestuursleden onze afdeling op een andere manier gaan besturen. We lichten dit op de vergadering graag aan jullie toe, maar wil je nu alvast meer weten over onze gedachtegang hierover, klik dan hier op Visie 2023.

Daarnaast willen we jullie graag informeren over de uitslag van de uitkomst van de rechtszaak tegen de gemeente Leudal met betrekking tot de oneerlijke concurrentie door de gemeenschapshuizen in onze gemeente en praat onze regiomanager Christel jullie bij over de landelijke ontwikkelingen op horecagebied.

Kortom ... het belooft een interessante vergadering te worden en je bent dan ook van harte welkom!

Laat je via leudal@khn.nl even weten of je erbij bent? We zien je in ieder geval graag op 17 oktober in Ell.