Lastenverlichting door gemeente, heropening en buitenterrassen zijn onder andere besproken. Tevens is het bestuur in gesprek met het College om verder de mogelijkheden te verkennen hoe en waar de gemeente de horeca verder kan ondersteunen.

Op maandag 29 maart vond er op het gemeentehuis een overleg plaats tussen enkele bestuursleden van KHN Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe. Op het moment van versturen van dit verslag is het bestuur van KHN Midden-Drenthe aanvullend in gesprek met het College en een aantal ambtenaren om verder de mogelijkheden te verkennen hoe en waar de gemeente de horeca verder kan ondersteunen. Als daar meer over bekend is, zullen we jullie informeren.

Doordat KHN Midden-Drenthe en de gemeente structureel elk half jaar met elkaar in gesprek zijn wordt de gemeente goed op de hoogte gesteld. Beide partijen komen tot de conclusie dat het goed is om structureel contact te hebben, zo kunnen geluiden vanuit de leden ook richting gemeente geventileerd worden.

Verslag

Lastenverlichting door gemeente, heropening en buitenterrassen zijn onder andere besproken. Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je [het verslag van het overleg tussen KHN Midden-Drenthe en de gemeente]. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Vragen

Mocht je naar aanleiding van dit verslag nog vragen hebben, neem dan contact op met jouw regiomanager Inge Venema-Vogelzang (i.venema-vogelzang@khn.nl / 06 53 42 83 07) of met het bestuur via middendrenthe@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens