Op 4 december organiseert KHN Noordelijk Flevoland de tapwedstrijd van Flevoland.

Misschien hadden jullie het al gehoord in de wandelgangen maar na 2 jaar geen tapwedstrijden in onze gemeente/provincie vonden wij het wel weer tijd worden. De laatste editie in Tollebeek bij “De Goede Aanloop” was met 69 deelnemers een groot succes. Wij hopen dat we dit aantal minimaal weer halen!

Naast het feit dat het voor jullie medewerkers een hele gezellige dag is ( we zijn natuurlijk onder elkaar 1 grote familie ) is het ook zeer leerzaam. Voor veel van jullie heeft de omzet bier/speciaal bier een groot aandeel in de totale omzet. Je gasten een mooi getapt glas bier voorzetten is dus erg belangrijk. Meedoen aan de tapwedstrijden draagt voor een groot deel bij aan de beleving die gasten bij jullie in de zaak ervaren.

Waar? Restaurant- partycentrum ’t Achterhuis
Wanneer?
4 december 2023
Aanvang wedstrijd:
16:00 uur - Inschrijving vanaf 15:00 uur (kom op tijd)
Aanvang finale:
omstreeks 18:00 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Aanmelden
Opgeven is nog nooit zo makkelijk geweest. Meld je simpelweg aan via deze link.

Restaurant ’t Achterhuis zal deze dag de hapjes verzorgen. Stichting Tapwedstrijden.nl zal de materialen verzorgen alsmede de jury vormen van deze dag. Deelname aan dit evenement is GRATIS en mede mogelijk gemaakt door KHN Noordelijk Flevoland. Afhankelijk van het aantal deelnemers mogen de beste 1,2 of 3 meedoen aan de NK Tapwedstrijden tijdens de HORECAVA begin januari.

Protocol tapwedstrijden