We hebben jullie 12 november laten weten dat we met het bestuur een charme campagne op touw gezet hebben. De kaarten die fungeren als loten voor de loterij zijn inmiddels uitgedeeld en enthousiast ontvangen door winkelend Oisterwijk.

Het was even onzeker of heel de campagne door zou gaan vanwege de sluiting van de winkels, we hebben hier toch een passende oplossing voor gevonden. Vandaar ook dat we niet eerder dan deze week jullie inhoudelijk konden berichten, excuus voor dit korte tijdsbestek. We hebben budget vrijgemaakt om de prijzen die aangeboden worden door jullie, te betalen. In de praktische zin betekent dit dat wanneer iedereen graag een prijs aan wil bieden je een vergoeding krijgt van € 10,00. Wanneer slechts de helft positief reageert wordt de vergoeding € 20,00 per bedrijf, het is dus naar rato. Het is aan diegene die de prijs beschikbaar stelt hoe hij/zij de vergoeding gebruikt, bied je een lunchbon aan voor het bedrag of een lunch voor twee, dat laten we vrij.

Wanneer jullie hier graag aan deel willen nemen stuur ASAP en toch uiterlijk binnen drie dagen een bericht naar Gijs Verkuijl, bereikbaar via 06 10 91 48 18.

Wij wensen eenieder goede zaken en sterkte de komende tijd!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens