Wil jij de kans krijgen om te laten zien dat je straks verantwoord en veilig open kunt gaan? En ben jij aanwezig bij de volgende ledenvergadering? Een nieuwsupdate van het bestuur.

De horecasector is een van de sectoren die tijdens de coronacrisis in de hoek zaten, waar de hardste klappen zijn gevallen. Ook wij als bestuur kijken vaak met lede ogen naar weer een persconferentie van ons kabinet. Mogen we weer open? Of toch weer niet. We hebben allemaal dezelfde frustraties.

Want duidelijk is, dat de gemeente Hulst en horeca onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We tellen zoveel prachtige zaken en net zoveel enthousiaste ondernemers. Hopelijk kunnen we snel weer bij elkaar op bezoek en genieten van een heerlijk drankje of gerecht.

Budget beschikbaar gesteld voor het maken van een filmpje

Deze ochtend hebben we als bestuur een online vergadering gehad en we wilden jullie graag een drie tal dingen voorleggen.

  1. Er is door de 3 KHN afdelingen uit Zeeuws-Vlaanderen een budget beschikbaar gesteld voor het maken van een aantal filmpjes vanuit de horeca, waarbij jij de kans krijgt om te laten zien dat je straks verantwoord en veilig open kunt gaan. Denk aan een positief promotioneel filmpje waarin jij en je zaak goed naar voren komen. We willen samen vooral vooruit kijken naar betere tijden. Per afdeling worden 3 filmpjes beschikbaar gesteld. Uiteraard zal hier op een eerlijke wijze om geloot worden en zijn bestuursleden uitgesloten van deelname. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan uiterlijk vrijdag 16 april aanstaande via oostzvl@khn.nl.
  2. Ben jij aanwezig tijdens onze volgende ledenvergadering? Deze vindt online plaats op woensdag 12 mei 2021 om 10.00 uur via Zoom. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvang je een link voor deze vergadering en de bijbehorende agendapunten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid zelf zaken in te brengen, het zij vooraf of tijdens de rondvraag.
  3. Wat vind jij ervan als er een KHN OZVL WhatsApp groep gestart wordt? Deze is vooral bedoeld om elkaar te informeren en eventueel te waarschuwen. Vanuit het bestuur worden er nu berichten gestuurd en reageren is in de groep niet direct mogelijk. Wel kan er uiteraard een reactie of inbreng van jou gedeeld worden. Deze formule is bekend in diverse organisaties om lange discussies in WhatsApp groepen te vermijden. Als het je wat lijkt om in deze groep deel te nemen, dan ontvangen wij graag jouw reactie inclusief mobiele telefoonnummer via oostzvl@khn.nl.

Facebook

Mocht je het leuk vinden om ons te volgen op Facebook, dat kan inmiddels ook en een Instagram pagina is in de maak.

Lieve collega’s, hopelijk tot gauw!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens