Het recreatieseizoen komt eraan en wij hebben nog een zeer interessante en handige gratis online workshop voor jou in het verschiet. Deze is toegespitst op het versterken van jouw bedrijfsontwikkeling en zeer praktisch toepasbaar.

Op dinsdag 23 februari jongstleden werd in samenwerking met Consumatics de eerste online Noaberschap bijeenkomst ‘Ontdek verborgen omzet middels de verwencirkel’ georganiseerd. De deelnemers waren zeer enthousiast en blij met de praktisch geboden handvaten om toe te passen in het bedrijf, om zo de gasten nog meer te prikkelen en de omzet te verhogen.

Heb jij deze bijeenkomst gemist? Geen probleem! Indien je deze graag wilt terugzien, kun je ons een bericht sturen via steenwijkerland@khn.nl. Zodra wij de opname binnen hebben, inclusief de sheets, zullen wij jou deze toesturen. Maar we zijn nog niet klaar! Neem nu deel aan de gratis workshop Hostmanship.

Workshop 'Hostmanship' op maandag 15 maart 2021

Hoe prikkel je je gast zo, dat hij of zij zich welkom voelt en graag terugkeert in jouw zaak? Hoe beïnvloedt het interieur, het geluid, het servies, de menukaart en jouw personeel jouw gast? Bekijk met voorbeelden en opdrachten hoe jij dit in jouw zaak kunt toepassen.

Aanvang 20.00 uur, einde 21.30 uur. Deelname is gratis! Klik hier om je aan te melden.

Graag tot ziens bij deze gratis workshop en wij hopen dat je hierna een mooie, opgewarmde start kunt maken van een nieuw horeca- en recreatieseizoen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens