De horeca is een mooie en aantrekkelijke branche om in te werken. Daarom slaan Stichting de Lekkerste Wedstrijden en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) opnieuw de handen ineen om ook dit jaar zoveel mogelijk talenten een podium te kunnen bieden tijdens de Horecava 2023. Tijdens acht wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap (NK) kunnen ondernemers én medewerkers uit de branche nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opdoen als het gaat om nieuwe producten, samenstelling of een specifieke bereidingswijze.

Het NK ‘De Lekkerste…’ voorheen bekend als de Lekkerste Wedstrijden, staat voor vakmanschap in de horeca. Samen met KHN organiseert Stichting de Lekkerste Wedstrijden in januari 2023 acht wedstrijden tijdens de Horecava. Het doel: aandacht genereren voor vakmanschap binnen de branche en de horeca positioneren als aantrekkelijke werkgever. De inschrijving voor deze editie is inmiddels geopend. Er zijn nieuwe wedstrijden aan het programma toegevoegd en het evenement heeft een nieuwe naam: deelnemers schrijven zich vanaf nu in voor het Nederlands Kampioenschap.

KHN-voorzitter Robèr Willemsen: “De horeca barst van de creativiteit en daar mogen we trots op zijn. Door middel van de verschillende wedstrijden, kunnen we laten zien hoe divers het horecalandschap is en het imago van de horeca (als werkgever) positief beïnvloeden. Het NK stimuleert professionals om zich verder te ontwikkelen en ik hoop dan ook dat we veel nieuw talent mogen verwelkomen tijdens de komende editie.”

Organisator van het NK, Bernd Beekman: “KHN en Stichting de Lekkerste Wedstrijden staan op één lijn. KHN zet zich in voor de ontwikkeling van de horeca en daar dragen wij met het NK graag aan mee. Ondanks alle uitdagingen van vandaag de dag, werken we samen hard aan de toekomst van de branche en stellen we vakmanschap centraal.”

De nieuwe wedstrijden in 2023 zijn het NK Lekkerste Vegan burger, het NK Pizza Bakken en het NK Lekkerste Pasta. Die laatste twee vinden plaats tijdens de Italiaanse dag. De pizzawedstrijd wordt georganiseerd door Pizza Profs, in samenwerking met Pizza Profs.

De wedstrijden van 2023

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Pizza bakken
NK Lekkerste Pasta
Lekkerste Pannenkoek
Lekker Anders

Het Nederland Kampioenschap vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 in RAI Amsterdam. Deelnemers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens