Bestuurders van KHN Utrecht Marjolein Wieman, Henk van Hees en Julian Cleton hebben het initiatief genomen om een ledensessie te organiseren gericht op duurzaam ondernemen. In deze tijd heel actueel en als horeca hebben we grote impact.

Op 11 oktober maakte een groep Utrechtse horecaondernemers kennis met de enthousiaste initiatiefnemers van De Clique en de heren van het energieloket van de gemeente Utrecht.

De Clique nam ons mee in de wereld van restromen en het Energieloket gaf praktische handvatten waar je als horecaondernemer op eenvoudige wijze kan besparen. Daarnaast biedt het loket een aantal mogelijkheden, zoals een energiescan en voor de uitvoering microfinanciering tegen een aantrekkelijke rente. Wil je meer weten, informeer bij het energieloket: Duurzaam ondernemen | Gemeente Utrecht of www.utrecht.nl/energieloket

Podcast

Voor iedereen die er niet bij was hierbij de podcast die we hebben gemaakt bij de Clique. Leuk om even te luisteren. Ook in beeld: https://youtu.be/KnDYXO6AEYI

Nog meer tips om te besparen, check de KHN energiespecial: Cover Energie - Energiespecial (khn.nl).

Lokale regeling tegemoetkoming energiekosten MKB:

De gemeente Utrecht biedt Utrechtse ondernemers een tegemoetkoming in de energiekosten. In november en december 2022 kunnen zij een gedeeltelijke vergoeding van maximaal € 7.000 aanvragen. Daarnaast biedt de gemeente Utrecht ook oplossingen die energie besparen op de lange termijn.

Product - Vergoeding energiekosten aanvragen - Online loket (utrecht.nl)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens