Het bestuur van KHN Vlaardingen nodigt jou van harte uit voor een cursus plat Rotterdams door Roel Pot. Een kort moment om samen te lachen, te luisteren en te ontspannen.

"Eigenlijk ken het nie, ff snel Rotterdams leren praten. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens vóór, altijd tégen. Ik ken je wél leren verstaanbaar maken in onze stad, zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als je op de mart loop. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. Je zal versteld staan en de kreten O ja joh?!?, Pleurt op en Sooooooow behoren snel tot je eige vocabulaire."

Vooraf hebben wij een korte algemene ledenvergadering (ALV) daarna starten we met Roel Pot en sluiten af met borrel & bites. Gewoon een gezellig moment om met elkaar te lachen, bij te praten, elkaar te zien en te horen.

Wanneer : Dinsdag 17 januari 2023
Tijd : 16.00 - 18.30 uur
Waar : Café MES, Schiedamseweg 17, 3134 BA Vlaardingen

Agenda

  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Vaststellen verslag 23 november 2021*
  4. Ingekomen stukken
  5. Beleidsplan* en begroting*
  6. Rondvraag

* Op Mijn KHN kun je het verslag, de begroting en het beleidsplan downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

Geef je op vóór maandag 16 januari aanstaande via vlaardingen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens