Ondernemen is bijzonder moeilijk, hoe blijf je aantrekkelijk voor je gasten, hoe presteer je als team het beste en ben je op en top gastvrij.

Dit soort uitdagingen kun je makkelijker aangaan door ook te sparren met je collega’s bijvoorbeeld bij een algemene ledenvergadering (ALV) of door jezelf en je team te laten inspireren door een hele interessante spreker.

Algemene ledenvergadering

Allereerst vindt er op donderdag 23 november aanstaande de ALV van KHN West Veluwe plaats. Deze start om 14.00 uur bij de Huifkar in Putten. De agenda voor de ALV vind je hier.

Inspiratieavond 15 januari 2024

Hiernaast zal de inspiratie avond plaatsvinden op 15 januari 2024. Deze avond is toegankelijk ook voor je team. Dus maak er een gezellige avond uit van met je team en blok maandagavond 15 januari 2024 alvast in jouw agenda. Locatie wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt maar zal in de regio zijn.

Neem alvast een kijkje op de website van Milo Berlijn, de spreker van die avond. Dé spreker die bedrijven in de dienstverlenende sector inspireert, confronteert en raakt!

Je kunt de aanmeldingen vast mailen naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij vanuit welk bedrijf en hoeveel personen.

Meld je op tijd aan voor de inspiratieavond, ervaring leert dat de plekken snel gevuld zijn.