KHN Westland en ISW Sweelincklaan hebben de handen ineengeslagen en een buitengewoon initiatief gelanceerd om de samenwerking tussen onderwijs en praktijk te bevorderen.

ISW nodigt met trots de leden van KHN Westland uit om deel te nemen aan onze spannende XL Kooklessen, gehouden op ISW Sweelincklaan, waar telkens ongeveer 15 jongeren deelnemen.

Wat maakt dit initiatief zo bijzonder? Het biedt ons de kans om jonge leerlingen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met het prachtige vak van de horeca. De lessen zijn volledig vrij in te vullen en we richten ons op eenvoudige gerechten zoals pasta, koekjes, nasi, ovenschotels, en nog veel meer. Het mooiste van alles is dat de kinderen hun creaties mee naar huis mogen nemen, zodat hun ouders kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes die ze hebben bereid. Hoe gaaf is dat!

Locatie / Keuken

Op de locatie ISW Sweelincklaan beschikken we over een fantastische keuken met meerdere werkstations en voldoende materialen om creatief aan de slag te gaan. Als je de keuken binnenstapt, krijg je meteen dat nostalgische gevoel van terug naar school gaan!

Tijdsplanning

De lessen vinden plaats op woensdag, van 14.00 tot 16.00 uur. We begrijpen dat jullie drukke professionals zijn, daarom proberen we de voorbereidingstijd tot een minimum te beperken. Je kunt de benodigde ingrediënten gewoon meenemen vanuit je eigen bedrijf.

Voor wie

Elke enthousiaste chef, kok of ondernemer die het leuk vindt om deze lessen te verzorgen, is van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Jouw passie en expertise zijn van onschatbare waarde voor de toekomstige generatie horecaprofessionals!

Kosten

In samenwerking met ISW hebben we afgesproken dat je kostendekkend kunt factureren, zodat je niet zelf boodschappen hoeft te doen of grote hoeveelheden ingrediënten hoeft aan te schaffen. Je kunt gewoon je eigen voorraad gebruiken en deze doorfactureren.

Samen kom je verder

Wij geloven dat dit een buitengewone en unieke kans is voor de horeca om onze toekomstige collega's warm te maken voor ons prachtige vak! Samen kunnen we verder groeien en onze liefde voor koken en gastvrijheid delen met de volgende generatie.

Aanmelden

Kijk hier voor de cursusdata voor de XL Kooklessen, meer informatie en aanmelden. Ga naar onze datumplanner en geef aan wanneer je beschikbaar bent. Wij zullen je vervolgens voorzien van een uitgebreide briefing en alle benodigde informatie om een geweldige les te verzorgen.

Wij zijn ontzettend enthousiast over dit initiatief en hopen dat we jullie enthousiasme kunnen delen! We kijken uit naar jullie aanmeldingen. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Eddy Moerman op 06 45 27 47 48.

Laten we samen de culinaire passie doorgeven aan de volgende generatie en deze onvergetelijke ervaring met hen delen!